WHADDA - YZC-131 gewichtssensor

Nieuw WHADDA - YZC-131 gewichtssensor Bekijk groter

Description

WHADDA - YZC-131 gewichtssensor

Gewichtssensor, digitaal, YZC-131 loadcel, loadcel, 5 VDC, wit

Deze module combineert een nauwkeurige loadcel (nominale belasting: max. 20 kg) met een gevoelige A/D-converter die u eenvoudig kunt aansluiten op een microcontroller (bijvoorbeeld een Arduino®-compatibel bord). Voor nauwkeurige meetresultaten moet de vaste zijde van de loadcel stevig op een stabiel oppervlak worden bevestigd. Bevestig een stabiel meetoppervlak aan de meetzijde van de loadcel waar de gewichten geplaatst kunnen worden.



+ Nauwkeurige gewichtsmeting: de gewichtssensor maakt gebruik van een hoogwaardige YZC-131 load cell met een nominale belasting tot 20 kg. Hierdoor kunt u nauwkeurige en betrouwbare metingen uitvoeren.

+ Eenvoudige integratie met microcontrollers: deze sensor is ontworpen voor gebruiksgemak. Met de gevoelige A/D-converter en de mogelijkheid om hem eenvoudig aan te sluiten op een microcontroller (zoals een Arduino®-compatibel bord) kunt u snel en eenvoudig metingen verrichten en gegevens verwerken.

+ Veelzijdige toepassingen: deze module is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, van automatisering, domotica en robotica tot milieu- en industriële monitoring.

+ STEM-project: ontwikkel en verbeter uw STEM-vaardigheden met dit educatieve pakket dat u zal uitrusten met de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Deze educatieve kit draagt ??bij aan de ontwikkeling van probleemoplossing en creatief denken.

KIT.WPSE471

45687

WHADDA

EUR 9.95

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN