WHADDA- XY dubbele joystickmodule

Nieuw WHADDA- XY dubbele joystickmodule Bekijk groter

Description

WHADDA- XY dubbele joystickmodule

Deze XY-joystickmodule is een component die nauwkeurige controle biedt over de beweging op de X- en Y-assen van uw microcontrollerprojecten. Deze set wordt geleverd met twee modules en is voorzien van 10K-potentiometers voor instelbare gevoeligheid en een microschakelaar voor extra functionaliteit. Deze module is een waardevolle aanvulling op uw elektronicaprojecten, waardoor u met één druk op de knop eenvoudig en nauwkeurig bewegingen kunt aansturen en acties kunt activeren.



+ Dual Control: deze set wordt geleverd met twee XY-joystickmodules, waarmee u nauwkeurige bewegingsbesturing langs de X- en Y-assen kunt implementeren voor complexe elektronische projecten.


+ Eenvoudig aan te passen: met de meegeleverde 10K-trimmers kunt u de gevoeligheid van de joysticks naar wens aanpassen, waardoor u volledige controle krijgt over de bewegingsprecisie.


+Extra functionaliteit: De module bevat ook een microschakelaar voor extra functionaliteit, waardoor u met een simpele druk op de knop verschillende acties kunt activeren.

KIT.WPI315

45683

WHADDA

EUR 8.95

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN