WHADDA - 5V elektromagneet, magnetische bediening

Nieuw WHADDA - 5V elektromagneet, magnetische bediening Bekijk groter

Description

WHADDA - 5V elektromagneet, magnetische bediening

Deze elektromagneet is een onderdeel dat, wanneer geactiveerd, een magnetisch veld creëert dat voorwerpen van ijzer of ander magnetisch materiaal kan aantrekken en vasthouden. Het wordt vaak gebruikt in situaties waar gecontroleerde magneetkracht vereist is, zoals bij deuren, sloten, magneetkleppen en andere toepassingen. Met een houdkracht van 25 N kan deze elektromagneet bijvoorbeeld worden gebruikt om een ??deur of rolluik te vergrendelen. De elektromagneet werkt op een spanning van 5 V en verbruikt weinig stroom, waardoor hij energiezuinig is. Dit maakt hem geschikt voor diverse mechanische toepassingen waarbij betrouwbare magnetische functionaliteit vereist is.



+ Hoge houdkracht: met een indrukwekkende houdkracht van 25 N biedt deze elektromagneet een betrouwbare magnetische controle voor diverse toepassingen.


+ Energiezuinig ontwerp: met een laag stroomverbruik en een bedrijfsspanning van 5 V is deze elektromagneet energiebesparend en kosteneffectief.


+ Veelzijdig: Of het nu gaat om deursloten, klepbediening, magneetkleppen of andere mechanische systemen, deze elektromagneet is geschikt voor een breed scala aan toepassingen waarbij een betrouwbare magnetische werking vereist is.

KIT.WPM431

45682

WHADDA

EUR 24.95

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN