WHADDA - 3-5VDC hartslagsensormodule

Nieuw WHADDA - 3-5VDC hartslagsensormodule Bekijk groter

Description

WHADDA - 3-5VDC hartslagsensormodule

Deze module is een plug-and-play hartslagsensor voor Arduino® en Arduino-compatibele borden. De module kan worden gebruikt om live hartslaggegevens in projecten vast te leggen.



+ Eenvoudig te gebruiken plug-and-play: de hartslagsensor is ontworpen voor eenvoudig gebruik met Arduino® en compatibele borden. Het is een plug-and-play oplossing, waardoor je snel en eenvoudig live hartslaggegevens in je projecten kunt integreren, ook als je geen ervaring hebt met complexe sensoren.


+ Compact en discreet ontwerp: met een diameter van slechts 16 mm en een totale dikte van 3 mm is deze sensor compact en discreet. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in draagbare apparaten, medische apparaten en andere projecten waarbij ruimte een belangrijke overweging is.


+ Veelzijdige toepassingen: deze module is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, van automatisering, domotica en robotica tot milieu- en industriële monitoring.


+ STEM-project: ontwikkel en verbeter uw STEM-vaardigheden met dit educatieve pakket dat u zal uitrusten met de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om de technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Deze educatieve kit draagt ??bij aan de ontwikkeling van probleemoplossing en creatief denken.


- Niet bedoeld voor medisch gebruik: deze module is niet bedoeld om een ??medische aandoening te diagnosticeren, te voorkomen of te behandelen, of om professionele medische zorg te vervangen. Metingen en statistieken zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze hartslagsensor voldoet niet aan de Europese Richtlijn 93/42/EEC met betrekking tot medische apparaten en is niet goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. . Als het kennen van uw hartslag van cruciaal belang is voor uw gezondheid, raadpleeg dan een zorgverlener voor nauwkeurige metingen

KIT.WPSE340

45688

WHADDA

EUR 9.95

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN