Zink 62 - Beschermende zinklaag - 400ml

Zink 62 - Beschermende zinklaag - 400ml Bekijk groter

Description

Zink 62 - Beschermende zinklaag - 400ml

 

Kenmerken

Zinkverf met een hoog zinkgehalte voor de galvanische corrosiebescherming van stalen oppervlakken. ZINC 62 vormt een galvanisch actieve beschermlaag.

Het zinkpoeder fungeert als een "reactieve anode" en verandert in corrosieve omgevingen langzaam in een in water onoplosbare zinkoxidelaag. Dit proces en de laag die ontstaat beschermen het basismateriaal tegen verdere aantasting. Daarom heeft ZINK 62 ook een beschermend effect op krassen in de laklaag. De uitgebalanceerde verhouding tussen bindmiddelgehalte en zink met een hoge zuiverheidsgraad garandeert een hoge mechanische belastbaarheid van de verflaag en tegelijkertijd een duurzame actieve corrosiebescherming in geval van beschadiging van het geverfde oppervlak.

ZINK 62 bevat geen gechloreerde of aromatische oplosmiddelen en is vrij van lood en chromaten. De verflaag is geschikt voor puntlassen en kan worden overschilderd. ZINK 62 wordt gebruikt als beschermende verf voor staalconstructies, in het bijzonder voor de reparatie van gegalvaniseerde oppervlakken.

Met ZINK 62 behandelde oppervlakken kunnen elektrisch worden gelast. Het is daarom ook geschikt als corrosiebescherming voor onderdelen die na de installatie niet meer toegankelijk zijn.

Gevaarlijk: Neem de veiligheidsmaatregelen in acht. Uiterst ontvlambaar aerosol. Houder onder druk: kan barsten onder hitte. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, veroorzaakt op lange termijn schadelijke effecten.

PRO.ZINK.62.400

35521

EUR 22.00

Laatste stukken (levering 24u-48u)*

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN