Logitech Draadloze Muis M705 Zwart

Logitech Draadloze Muis M705 Zwart Bekijk groter

Description

Logitech Draadloze Muis M705 Zwart

De precisiemuis gebouwd voor de lange termijn, met een gestroomlijnde vorm, dual-mode scrollen en meer controle zodat je elke taak aankunt. De indrukwekkende batterijduur en veilige draadloze verbinding zorgen ervoor dat u door kunt gaan en nauwkeurig, krachtig werk kunt verzetten.



State-of-the-art scrollen en volgen voor verhoogde productiviteit. Met dual-mode scrollen kun je schakelen tussen snelheid en precisie, zodat je door lange webpagina's kunt scrollen of er regel voor regel doorheen kunt scrollen. Schakel tussen modi met een enkele klik. Precisietracking geeft u superieure cursorbesturing met 1000 dpi. Blader horizontaal door de pagina's met behulp van het 5-wegwiel. Perfect voor grote spreadsheets, grote afbeeldingen en webpagina's. Personaliseer uw ervaring met Logitech Options.



De gestroomlijnde vorm van standaardformaat volgt de natuurlijke welving van uw hand, zodat u langer productief kunt blijven. Het rechtshandige ontwerp heeft ook een rubberen coating voor extra comfort, zodat u comfortabel kunt werken, zelfs lange uren.



Gebruik Logitech Options om de vijf knoppen van de M705 aan te passen, inclusief handig geplaatste duimbedieningen. Maak snelkoppelingen om browservensters te openen, op volledig scherm te gaan, apps te openen en meer. Navigeer snel door webpagina's, spreadsheets en afbeeldingen en verhoog uw productiviteit. Intuïtieve software maakt maatwerk eenvoudig.

LOG.M705

45238

Logitech

EUR 37.99

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN