Corsair Clavier Gamer K60 RGB Pro Laag Profiel Azerty

Corsair Clavier Gamer K60 RGB Pro Laag Profiel Azerty Bekijk groter

Description

Corsair Clavier Gamer K60 RGB Pro Laag Profiel Azerty

 

K60 RGB PRO Low Profile Mechanical Gaming Keyboard - CHERRY® MX Low Profile Speed (ND).

 

Het CORSAIR K60 RGB PRO LOW PROFILE mechanische gamingtoetsenbord is gebouwd voor zowel stijl als inhoud met een slank, duurzaam geborsteld aluminium frame, CHERRY MX Low Profile SPEED mechanische toetsen en levendige per-toets RGB achtergrondverlichting.

 

De CORSAIR iCUE software maakt aangepaste programmering mogelijk. Ook kunt u hiermee de dynamische RGB-verlichting regelen en alle CORSAIR-producten synchroniseren, zoals randapparatuur, koelers en ventilatoren. Bij het spelen van games geïntegreerd met iCUE, reageert de RGB-verlichting dynamisch op game-acties en gebeurtenissen in real time, waardoor u een ongeëvenaarde meeslepende game-ervaring krijgt.


CHERRY staat al tientallen jaren bekend als de keuze van gamers en esports-professionals over de hele wereld. CHERRY-schakelaars zijn ontworpen en geproduceerd in Duitsland voor gegarandeerde betrouwbaarheid en een consistent drukgevoel gedurende de hele levensduur van de schakelaar. CHERRY MX Low Profile SPEED RGB mechanische schakelaars zijn speciaal ontworpen voor fast-paced gaming en bieden een ongelooflijk korte activeringsafstand van slechts 1,0 mm.

CORSAIR.K60LOWP

45224

Corsair

EUR 152.00

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN