Olympus VN-541PC - stemrecorder

Olympus VN-541PC - stemrecorder Bekijk groter

Description

Olympus VN-541PC - stemrecorder

Gebruiksvriendelijke bediening. Gemakkelijk met één hand
De eenvoudig te gebruiken Voice Recorder VN-541PC is de perfecte keuze voor studenten en anderen die voor het eerst een digitale recorder gebruiken.


Klaar om op elk moment op te nemen
Schuif eenvoudigweg de REC-schakelaar omhoog en de Voice Recorder begint met opnemen, zelfs als deze is uitgeschakeld. De schakelaar bevindt zich aan de voorkant van het apparaat, waar u hem zelfs met gesloten ogen gemakkelijk kunt vinden. U zult nooit meer een oproep missen.


Geoptimaliseerde instellingen maken op maat gemaakte stemopnames mogelijk
Zorg voor een betrouwbare stemopname door een van de beschikbare opnamesituaties EMO, TALK, MUZIEK of LP (langetermijnopname) te selecteren. Opgeslagen mappen zijn gesorteerd op opnamesituatie, zodat u eenvoudig op situatie naar opnames kunt zoeken. Dit maakt het veel gemakkelijker om bestanden te vinden.


Mis geen geluid
De ruisonderdrukkingsfunctie vermindert ongewenst geluid, zoals bedrijfsgeluiden van airconditioners of projectoren, aanzienlijk, waardoor een heldere weergave mogelijk wordt. Deze functie is vooral effectief bij het afspelen van opnames van vergaderingen. Deze wordt geactiveerd door de knop Ruisonderdrukking ingedrukt te houden terwijl u de voicerecorder hebt gepauzeerd of een bestand afspeelt.


Bewaar uw gegevens via een eenvoudige verbinding
Sluit uw voicerecorder eenvoudig aan op uw pc via een micro-USB-kabel. Zo beheer je al je gegevens in een vertrouwde omgeving.

OLY.VN541PC

42217

EUR 54.95

Tijdelijk niet op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment