Iiyama ProLite XUB2493HS-B5 LED display 60,5 cm (23.8")

Iiyama ProLite XUB2493HS-B5 LED display 60,5 cm (23.8") Bekijk groter

Description

Iiyama ProLite XUB2493HS-B5 LED display 60,5 cm (23.8")

24" 3-zijdige randloze IPS-monitor met in hoogte verstelbare voet

IPS-technologe

IPS-schermen staan ??vooral bekend om hun brede kijkhoeken en zeer nauwkeurige natuurlijke kleuren. Ze zijn bijzonder geschikt voor kleurkritische toepassingen.

HEEFT (150MM) + PIVOT
Met de in hoogte verstelbare standaard kunt u de ideale positie voor het scherm instellen, voor optimaal kijkcomfort. Schermrotatie betekent dat u de schermpositie kunt wijzigen van horizontaal naar verticaal. Deze functie kan vooral worden gewaardeerd bij het werken met spreadsheets of lange teksten.

FLIKKERINGVRIJ BEELD + BLAUWLICHTVERMINDERING
De ultieme oplossing voor het comfort en de gezondheid van uw ogen. Flikkervrije monitoren met Blue Light Reduction-functie zorgen voor een drastische vermindering van de spanning en vermoeidheid veroorzaakt door flikkering en de emissie van blauw licht van traditionele monitoren.

LUIDSPREKERS EN HOOFDTELEFOON
Wil je met vrienden spelen? Gebruik de ingebouwde luidsprekers van hoge kwaliteit. Wil je niemand lastig vallen? Sluit je koptelefoon aan op de koptelefoonaansluiting en draai het volume omhoog!

RCA
De contrastverhouding is de meting van het verschil tussen het diepste zwart en het helderste wit dat uw monitor kan weergeven. Advanced Contrast Ratio is een functie die automatisch het contrast en de helderheid aanpast om een ??perfecte beeldkwaliteit te garanderen bij het bekijken van films of het spelen van videogames.



Poort en aansluitingen: 1 x HDMI en 1 x DisplayPort - HDCP - Koptelefoonaansluiting

Luidsprekers: 2 x 2W

 

IIYAMA.XUB2493H

45220

Iiyama

EUR 169.00

Tijdelijk niet op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN