LH700XW draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling

LH700XW draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling Bekijk groter

Description

LH700XW draadloze hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling

Hoogwaardige hybride ANC-hoofdtelefoon met Bluetooth-connectiviteit

Hybride hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en Bluetooth-connectiviteit
Indrukwekkende audioweergave van muziek, films en games met diepe bas, spectaculaire hoge tonen en gebalanceerde middentonen
Hybride actieve ruisonderdrukking om tot 98% van het externe geluid te blokkeren
Tot 50 uur batterijduur voor langdurig draadloos of ANC-gebruik
Lindy's LH700XW draadloze hoofdtelefoon biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit met een draadloze of bedrade verbinding voor het afspelen van muziek, podcasts, films of games.



De Bluetooth-connectiviteit, comfortabele kunstlederen oorkussens en het lichtgewicht, verstelbare ontwerp van de LH700XW zorgen voor comfortabel, draadloos luisteren tijdens het reizen, trainen of op het werk.



Hybride ruisonderdrukking zorgt ervoor dat tot 98% van het externe omgevingsgeluid wordt geblokkeerd, met behulp van zowel externe (Feedforward) als interne (Feedback) ruisonderdrukkende microfoons. Dit zorgt voor een intieme luisterervaring, ideaal voor lawaaiige werkplekken, thuiskantoren of lawaaiige omgevingen.



De bedieningsknoppen van de LH700XW zorgen voor eenvoudig, naadloos afspeelbeheer, waaronder het afspelen, pauzeren en overslaan van tracks en het aanpassen van het volume. De ingebouwde microfoon maakt ook draadloze telefoon- of videogesprekken mogelijk, p

ECO.LH700XW

45621

EUR 119.00

Op voorraad

Shipping cost

  • Belgium: EUR 6.00 (free shipping from 100 €)
  • France: EUR 8.00

Secure payment

Secure payment

VERGELIJKBARE PRODUCTEN